logo    
             

 
SAMEN MET ONZE CLIËNTEN
REALISEREN WIJ TASTBARE
VERANDERING EN MEETBARE IMPACT
 

 
BPHC LEEFT
IN DE ZORG -
DE ZORG, MET
AL HAAR COMPLEXITEIT, LEEFT IN ONS ADVIES
 
MEDEWERKERS VAN DE CLIËNT VORMEN HET TEAM

Voor zijn overstap naar de zorgsector in 2006 heeft Joris Beerens 12 jaar gewerkt als adviseur op het gebied van strategie en organisatie bij het gerenommeerde internationale adviesbureau Booz & Company. Hij heeft veel ervaring met het begeleiden van bedrijven in hun transitie van een relatief beschermde naar een meer marktgeoriënteerde omgeving (vooral voormalige ‘PTT's’ in de telecom industrie). Joris’ focus lag op adviezen voor de marktkant van de organisatie: marketing, verkoop en innovatie. Hierbij ging het zowel om strategie als organisatieverandering en het opbouwen van vaardigheden.

Daarnaast heeft Joris uitgebreide ervaring met het op pragmatische wijze realiseren van verbeteringen in efficiëntie en effectiviteit binnen organisaties en met begeleiden van fusies en ‘post merger integratie’ trajecten. Joris heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de Universiteit Twente en heeft een MBA (with distinction) van INSEAD in Fontainebleau. Daarnaast heeft Joris in 2013/14 een mediation diploma behaald bij een door de MfN (Mediatorsfederatie Nederland) gecertificeerd instituut.

Sinds 2006 werkt Joris in de zorgsector – vooral voor ziekenhuizen en maatschappen. Opdrachten gaan over strategie, innovatie en bedrijfsvoering, organisatie en over fusies (van ziekenhuizen en maatschappen). Voor voorbeelden van opdrachten: klik hier.

 

BPHC werkt met een netwerk van partners, met de opleiding, kennis en ervaring toegespitst op het specifieke vraagstuk dat op dat moment aan de orde is. BPHC is daarom altijd in staat de beste expertise aan te bieden, en is nooit genoodzaakt om ‘bankzitters weg te zetten’ bij haar cliënten.

BPHC werkt echter bij voorkeur met medewerkers van de cliënt zelf – teneinde een optimale overdracht van kennis en ervaring te bewerkstelligen en de kosten voor de cliënt te beperken. Onze betrokkenheid bij cliënten strekt zich vaak uit over meerdere jaren, waarbij kennisoverdracht en het behalen van concreet resultaat hand in hand gaan.

BPHC is katalysator van verandering, inspirator van nieuwe ideeën en wijst de weg naar (financieel) resultaat – medewerkers van onze cliënten zijn de ‘eigenaren’ van de behaalde resultaten en het succes!

Sinds 2020 is BPHC aangesloten bij De Praktijk, een netwerk van ervaren consultants uit de gezondheidszorg. De Praktijk helpt professionals, managers en bestuurders in de gezondheidszorg hun doelen te bereiken. De achtergrond, ervaring en persoonlijkheden van de leden van De Praktijk lopen uiteen, de kernwaarden zijn gelijk: klik hier.

Joris Beerens  

Ervaring in de zorgsector: klik hier
Profiel op Linkedin: klik hier
Publicaties artikelen: klik hier
Contact: klik hier

De Praktijk: klik hieronder